Fri frakt över 299:-
Fri frakt över 299:-

COVID-19

Påverkar COVID-19 era frakttider?

Vi har öppet och skickar precis som vanligt med samma snabba leveranser.

 

Påverkar COVID-19 er produktion?

Ja. Vi behövde göra en prishöjning i somras 30e juni 2020. Vi anställer ny kompetens och satsar mer än någonsin, trots COVID19, för att snabba på vår forskning och utveckla världens hälsosammaste proteinprodukter vetenskapligt möjligt. Under åren har vi byggt upp en relation med dig och vi värdesätter att vara transparenta med vad vi gör och varför vi gör det. Våra forskningsanalytiker rekommenderar oss att höja priserna på grund av ökade råvarupriser, lågkonjunktur, osäkerhet bland export, forskningskostnader, hållbara förpackningar och leverans, skatteökningar, valutaförändringar och prisökningar från våra leverantörer. Vi väljer att enbart ha återvunna förpackningar, lokalproducerat och våra frakter är klimatkompenserade, läs mer om hur vi tar vårt miljöansvar här: https://www.protein.se/i/hallbarhet

Vi har för tillfället inga planer att höja priserna de kommande tre månaderna och vi kommer att höra av oss månader i förväg innan vi höjer priserna ifall vi kommer att behöva göra det igen.

 

Påverkar COVID-19 hur mycket kunder handlar av er?

Vi säljer mer än någonsin och har vuxit under krisen. Sedan krisen började har vi anställt och inte behövt säga upp någon på grund av arbetsbrist. Tack så mycket för att du är bäst och har hjälpt oss med vår resa hittills och vi räknar med att du fortsätter att stödja ett lokalt svenskt företag i framtiden som kämpar hårdare än någonsin under dessa tider.