Fri frakt över 299:-
Fri frakt över 299:-

OM PROTEIN.SE

Vårt mål
VÅRT MÅL ÄR ATT GÖRA KVINNOR I SVERIGE STARKARE

Vill du veta livets hemlighet? Det är protein. Protein bygger vår kropp, gör oss friskare och hjälper oss att leva längre.

Protein.se var inte alltid bara för tjejer
PROTEIN.SE grundades av två manliga studenter från Lunds Universitet. Albert, som tog sin master i biomedicin, fick för sig att de skulle utmana de största proteinbolagen i Sverige med en bättre formula. Anton som tidigare drivt företag hade en idé om att det var för komplicerat att köpa kosttillskott. Hans mamma Agnetha Lisbeth som också sitter i styrelsen för Protein.se, brukade gömma hans proteinpulver bakom dammsugaren i skrubben. Varför kan inte proteinpulvret få stå framme i köket som hennes Moccamaster?

Protein.se lanserades maj 2017. Målgruppen var alla i Sverige. Det var dock tydligt att fler tjejer föredrog Protein.se än killar. Vi förstod inte varför, kanske för att proteinmarknaden var större hos män än kvinnor? Kanske för att det redan fanns så många företag för killar, som killarna redan var lojala till? Kanske för att killar inte bryr sig att förpackningarna ska vara snygga nog att få stå framme i köket eller för att våra produkter inte heter något häftigt utan bara "Proteinpulver"? Vi visste ej orsaken, men testade att marknadsföra mer till tjejer på grund av att det var fler tjejer som ville handla våra produkter. 

Efter ett tag kom vi till insikten att det finns ju inget proteinbolag för bara tjejer i hela Sverige! Protein marknadsfördes främst åt män med skrikiga förpackningar och bodybuilders, trots att tjejer behöver protein minst lika mycket. Det blev därför vår mission. Vi skulle bara satsa på tjejer. Vi skulle göra Protein mainstream för alla behöver protein.

År 2019 hade lilla Protein.se gått från att vara två anställda till tio och provade att launcha samma koncept i Norge, Danmark och Finland. År 2020 var Protein.se lönsamt i varje land och har anställt 25 personer. Vi är ett 100% svenskt företag som nu ska försöka växa utanför skandinavien med Protein.com.


Vi har haft över 350,000 nöjda kunder, där 94% av alla kunder är tjejer. Vi är idag ett team av främst tjejer som har varit där - vi vet hur det är att känna sig omotiverad och att det går långsamt. Men vi vet också hur det är att känna sig freaking awesome!

VAD VI STÅR FÖR
VI ÄR TROVÄRDIGA

Det du ser är vad du får. Vi finns och tar fullt ansvar för alla produkter för att tjejer ska få riktiga resultat.

VI ÄR INSPIRERANDE

Vi kommer inte låta dig nöja dig med mindre än du förtjänar. Vi är här för att se till att du inte ger upp och vi kommer hjälpa dig dit du vill.

VI HJÄLPER TILL

Från en tjej till en annan, vi är ett samtal eller en chatt borta. Vi står bakom dig och hjälper dig vart (och när) vi kan.

VI KAN RELATERA

Vi förstår det. Shit happens. Livet är inte svart och vitt. Det går inte att vara på topp jämt så länge du är tillbaka on track imorgon!

VI ÄR OLIKA

Våra tjejer kommer i alla former och storlekar. Allt vi gör och allt vi står för är för att känna sig bra och se bra ut. Styrka är minst lika viktigt mentalt som fysiskt.

VI ÄR GIRLPOWER

Who run the world? GIRLS. Vi kommer att vara din irriterande bästa vän som inte kommer låta dig ge upp. Du klarar detta!

 Kontakta oss


PROTEINSE AB

Kopparbergsgatan 9, 214 44 Malmö 
Telefonnummer: 040-622 9191

 

PROTEINSE AB ägs av Lisbeth Holding AB (Anton Perlkvist), Hanna Vllasa Holding AB (Albert Vllasa) Fjordbak ApS (Henrik Fjordbak), Zelda Holding AS (Robin & Olem Olberg) och anställda. Läs fullständig ägarstruktur här.