Fri frakt över 299:-
Fri frakt över 299:-

Priser

30 Juni 2022 kommer följande prisändringar: 

Boozt Träningspepp från 349:- till 399:-
Kollagen
från 129:- till 149:-
Järnkapslar från 99:- till 129:-
Vitamin C-kapslar från 79:- till 99:-
Folsyrakapslar från 79:- till 99:-

Innan du väljer att kasta klackskorna på oss så ber vi dig att snälla läs varför vi gör detta. Vi accelererar våra förbättringar och experiment. Vi anställer ny kompetens och satsar mer än någonsin, trots ökad inflation, Ukraina, COVID19, för att snabba på vår forskning och utveckla världens hälsosammaste proteinprodukter vetenskapligt möjligt.

Under åren har vi byggt upp en relation med dig och vi värdesätter att vara transparanta med vad vi gör och varför vi gör det. Därför informerar vi dig att våra priser kommer att öka från och med sista juni 2022. Våra forskningsanalytiker rekommenderar oss att höja priserna på grund av ökad inflation bland råvarupriser, lågkonjunktur, osäkerhet bland export, forskningskostnader, hållbara förpackningar och leveranspriser, skatteökningar, valutaförändringar och prisökningar från leverantörer. Vi väljer att enbart ha återvunna förpackningar, lokalproducerat och våra frakter är klimatkompenserade, läs mer om hur vi tar vårt miljöansvar här: https://www.protein.se/i/hallbarhet

Tack så mycket för att du är bäst och har hjälpt oss med vår resa hittills och vi räknar med att du fortsätter att stödja ett lokalt Svenskt företag i framtiden som kämpar hårdare än någonsin under dessa tider.

Kärlek från Proteinfamiljen