Fri frakt över 299:-
Fri frakt över 299:-

Proteinbolaget vs Protein.se

Vi från Protein brukar ibland skämta om att det är vi som är Proteinbolaget. Vi är också ett Proteinbolag, men vi är inte Proteinbolaget AB.

Vi gillar Proteinbolaget trots att de är mer fokuserade på pris än kvalité. Proteinbolaget grundades 2012 och Protein.se 2017. Idag omsätter Proteinbolaget ca 125 miljoner kronor medan Protein.se omsätter 105 miljoner kronor. Proteinbolaget är också främst ett ehandelsbolag som Protein.se, men de säljer även många fler varumärken än bara sina egna. Protein.se som varumärke är därför ett mycket större varumärke än Proteinbolagets egna varumärke (tex GAAM). Vi växer snabbare och är på väg att växa om Proteinbolaget. Varför vet vi inte, kanske på grund av att vi har bättre produkter eller för att vi har fler återkommande kunder?

När ska du handla från Proteinbolaget?
Vi från Protein.se rekommenderar dig att handla från Proteinbolaget ifall du vill köpa färdig dryck (tex NOCCO, Celsius, Clean Drink, LOHILO eller First Class of Brands). Vi brukar även rekommendera våra kunder Proteinbolaget när de vill köpa Kasein. Även om vi säljer otroligt mycket kasein (100-tals ton per år via Sveriges mest populära måltidsersättning SLIM), så säljer inte vi rent kaseinprotein. Det gör Proteinbolaget.