Fri frakt över 299:-
Fri frakt över 299:-

Ångerrätt, Returer och Byten

Ångrar du ditt köp?
Du kan ångra ditt köp genom att kontakta oss och lämna tillbaka din vara. Se till att ha ordernummer tillgängligt. Det går bra att returnera din produkt inom 14 dagar från att du mottagit din
beställning. Vi har inte möjlighet att avbryta eller ångra köp som redan blivit behandlade. Du kommer få hem produkterna och måste sedan returneras till oss.

Vi har inga fria returer men hjälper dig gärna med en returetikett för 79kr om det skulle vara av intresse. 
Om du väljer att köpa en returetikett av oss så kommer vi skicka denna via email till dig så du kan lämna ditt paket på ombudet.

Observera att din returrätt inte gäller för följande typer av varor:

• Varor med bruten försegling eller förpackning/embellage
• Varor som har dåligt bäst-före-datum eller som blivit gamla. 
• Produkter med speciella villkor 
• Outlösta paket (Läs mer om outlösta paket i våra Köpvillkor)

Kontakta gärna vår kundservice om du är osäker på om du kan returnera din vara eller inte. 


Återbetalning
Vår returhantering tar mellan 2-10 arbetsdagar. När vi tagit emot och godkänt din retur kommer pengarna att återbetalas enligt den betalningsmetod du använt vid köptillfället. Kortbetalningar krediteras och beloppet blir synligt på kontot inom 7 dagar. För fakturor kommer din faktura korrigeras/stängas av. 

Vänligen observera att om du köper ett av våra paket/ och returnerar en eller flera produkter, förbehåller vi oss rätten att debitera de enskilda produkter du behåller till fullpris och därmed endast återbetala skillnaden mellan det beloppet och värdet på den returnerade produkten. Om du lägger ett köp köp med rabattkoden 3 för 2, och vill returnera någon vara, förbehåller vi oss rätten att debitera produkterna du behåller till fullpris.

Betala även om du ska genomföra en retur
Om du har valt betalningsalternativet faktura, se alltid till att betala din faktura i tid även om du ska göra en retur. Detta för att säkerställa så att du inte får en betalningspåminnelse. När vi behandlar din retur kommer du att få tillbaka pengarna av Walley. 


Outlösta paket
Din försändelse ligger normalt kvar hos posten i max 14 dagar. Om du inte löser ut ditt paket inom dessa dagar eller vägrar att hämta ut det kommer det att återsändas till oss. Vi kommer då debitera dig expeditionsavgift och fraktkostnad för retur, för närvarande max 299 kr.  

Byten
Vi erbjuder för närvarande inga byten. Önskar du en annan smak eller storlek på en produkt, måste du returnera originalbeställningen och lägga en ny beställning på vår sida.