Fri frakt över 299:-
Fri frakt över 299:-
Kosttillskott som hjälper till att bibehålla din naturliga skönhet! Våra kunder upplever fördelar som bättre sömn, minskat håravfall och starkare naglar.

SKÖNHET

Skönhet kommer i olika former och vi är endast så vackra som vi känner oss. Hud- och hårproblem kan i vissa fall leda till sämre självförtroende. Det spelar ingen roll hur många gånger vi hör “vad fin du är”, för det är när vi verkligen känner det själva som det avspeglar sig i vårt välbefinnande. Vi har därför tagit fram produkter som ska hjälpa till att lyfta upp din naturliga skönhet så att du ska känna dig lika fin som resten av världen tycker!

Har du problem med din hy och har testat mängder av olika krämer och cleansers utan framgång? Du är inte ensam! Många av våra kunder har haft samma problem och varit nära att ge upp hoppet om att hitta något som verkligen fungerar, fram tills de har testat vår Skin Balance. Krämer appliceras endast på ytan och Skin Balance verkar på insidan och tar hand om grundproblemet till dålig hy.

Lider du av håravfall eller vill få starkare och friskare hår i förebyggande syfte är Hårvitaminer + MSM perfekt för dig. Våra gummies är helt veganska, proppfulla med viktiga näringsämnen och med smak av jordgubb.

Varför upplever jag att huden, håret och naglarna har försämrats? Tyvärr finns det inget enkelt svar på frågan. Sköra naglar, slitet hår och hudproblem kan bero på många olika anledningar så som stress, hormonell obalans och sömnbrist. Det kan också vara så att kroppen inte får i sig alla viktiga näringsämnen som behövs genom kosten vilket gör kosttillskott som bra komplement. Vår kundfavorit Hår, Hud & Naglar har hjälpt hundratals kvinnor över landet med att minska håravfall, skydda håret och huden mot skador och bygga upp hår, hud och naglar från insidan.