Fri frakt över 299:-
Fri frakt över 299:-
Är du också mot hetsbantning lika mycker som oss? Vi på PROTEIN.SE rekommenderar enbart hälsosam viktnedgång som ger bestående resultat!

VIKTNEDGÅNG / FETTFÖRBRÄNNING

För att gå ned i vikt behöver man förbränna mer kalorier än vad man får i sig. Hur snabbt man går ned i vikt beror då på stort kaloriunderskott man har. Det gör att alltför många väljer att hetsbanta för att komma i just den där klänningen inför en kommande tillställning eller ha den perfekta bikinikroppen på beachen. Ett kraftigt kaloriunderskott kan istället leda till att kroppen ställer in sig på svält och sänker fettförbränningen för att spara energi. Ett kg fett motsvarar ca: 7000-7500 kcal. För en hälsosam viktnedgång rekommenderar vi att gå ned ca: 0,5-1 kg/vecka. Önskar du en snabbare viktnedgång än så råder vi dig först att konsultera med en läkare eller dietist.

Att gå ned hälsosamt innebär inte att man måste stå timmar på löpbandet. Det räcker att byta ut en eller två måltider om dagen med något mindre kaloririkt. Vi rekommenderar Slim Måltidsersättning som endast innehåller mellan 135-250 kcal och samtidigt ger kroppen allt det som den behöver. Vi har sålt över 25 miljoner måltider till kvinnor i hela norden.

Som vi nämnde ovan handlar det om kalorier in och kalorier ut. Därför kan du med gott samvete unna dig, nyckeln är att inte äta för mycket av det goda på samma gång. Vid kaloriunderskott är det vanligt att man känner sig hungrig och när man är hungrig ökar sötsuget. Då är det lätt att man har svårt att hålla fingrarna borta från kakburken. Vår Hungerdämpare som innehåller 100% naturliga fiber är framtagen för att hjälpa dig med just detta.

En vinnande kombo för dig som vill nå ökad fettförbränning på ett hälsosamt sätt är att inta Bodyfat Burner dagtid och Bodyfat Burner Night innan läggdags. De båda ökar ämnesomsättningen och hjälper kroppen att omvandla fett till energi.