Fri frakt över 299:-
Fri frakt över 299:-
Vårt mål är att göra kvinnor i Sverige starkare. Vi stöttar dig på resan mot att bli starkare och bygga mer muskler. Tillsammans raserar vi gamla ideal!

BLI STARKARE / MUSKLER

Du har säkert hört någon säga på ett skämtsamt sätt att muskler byggs i köket och inte på gymmet. Det är faktiskt inte helt fel men det är inte hela sanningen heller. Mat både innan och efter träning är viktiga delar för att vi ska bygga muskler och bli starkare.

Om vi inte får i oss energi innan träningen får vi inte ut maximalt av träningspasset. Att just få ihop livspusslet med allt som det innebär kan kännas överväldigande. Vi har därför tagit fram Måltidsbar som är en perfekt måltidsersättning när livet kommer emellan eller som mellanmål innan träningen.

Under träning belastar vi musklerna vilket gör att muskelvävnaden bryts ned. Först när vi får vila och chans till återhämtning har musklerna möjlighet att byggas upp igen och bli starkare. Ju mer som musklerna belastas, ju större blir muskelnedbrytningen och desto längre tid behövs för återhämtning.

För snabbare muskelökning, förbättrad uthållighet och återhämtning är Kreatin Monohydrat ett populärt kosttillskott och intas på morgonen eller under träningen.

Om vi efter träningen inte får i oss tillräckligt med näring hämmas muskeluppbyggnaden. Protein är kroppens byggstenar och behövs för att vi ska bygga muskler och bli starkare. Hur mycket protein som kroppen behöver är individuellt. För att bygga muskelmassa rekommenderas ett intag om 1,4-2,2 gram protein per kilo kroppsvikt. Ett enkelt nybörjarmisstag är att väga maten efter tillagning. För att få rätt näringsvärden räknas alltid näringsvärden ut från otillagad mat om inget annat har angetts. Det kan vara både dyrt och ansträngande att äta den mängden protein som kroppen behöver i ren mat. Ett populärt alternativ är att komplettera din vanliga kost med proteinpulver för att öka proteinintaget. Vi rekommenderar att dricka en proteindrink som mellanmål eller direkt efter träningen för att påskynda återhämtningen. Välj mellan klassiskt Proteinpulver eller Clear Whey Proteinpulver, båda i otroliga smakupplevelser.