Fri frakt över 299:-
Fri frakt över 299:-
Våra kosttillskott är noggrant framtagna för att du som kvinna ska få ökat välmående och bibehålla en god hälsa. Används av över 100 000 kvinnor varje dag.

VÄLMÅENDE / HÄLSA

Den viktigaste vägen till en god hälsa och välmående kommer genom att ta hand om sig själv både fysiskt och psykiskt. Som att träna, äta god och näringsrik mat och hitta på saker som gör dig glad. Kosttillskott kan aldrig enskilt förbättra någons välmående, men kan vara en bidragande faktor till förbättrad hälsa och välmående i allmänhet.

Vitamin D får vi i oss på två sätt: i maten vi äter och när vi exponeras för solen bildar vår hud vitaminet. Det är en viktig komponent för att hålla våra ben och leder starka. Det kan vara svårt att få i sig tillräckligt med Vitamin D endast genom maten. Därför är Vitamin D ett populärt kosttillskott som många tar under vinterhalvåret. D3-vitamin tros även fungera i förebyggande syfte mot infektioner i allmänhet.

Kollagen är ett fiberprotein som finns naturligt i våra kroppar och består bland annat av aminosyrorna hydroxiprolin, glycin och prolin. Proteinet har viktiga funktioner som att stärka; skelettet, senor, hår, hud och naglar. En kundfavorit är vårt Kollagen som bland annat innehåller Vitamin C som medverkar till kroppens egna produktion av kollagen.

För en bättre hälsa och allmänt välmående rekommenderar vi Ekologisk Ingefära + Gurkmeja som är fullproppad med hälsofördelar. Örten ingefära kan bidra med många hälsofördelar som förbättrad matsmältning, minskad gasbildning och motverka förstoppning. Gurkmeja innehåller kurkumin som har en rad positiva hälsoeffekter så som; stärkt immunförsvar, förbättrad matsmältning, leverfunktion och blodcirkulation.